Prenumeration & Konto

Alternativet att köpa en prenumeration på Kaspersky-appen i Google Play är för närvarande inte tillgängligt för användare i Ryssland. Det beror på att Google Plays faktureringssystem har pausats för användare i Ryssland. Om du är i Ryssland kan du köpa en årsprenumeration på Kasperskys webbplats. Vi arbetar för närvarande med andra köpalternativ och kommer att hålla dig uppdaterad. Tack för att du stannar kvar hos oss!

En prenumeration är ett köp av rätten att använda programmet enligt specifika parametrar (t.ex. prenumerationens utgångsdatum, antal enheter). Du kan beställa en prenumeration från en tjänsteleverantör, till exempel Google Play, Huawei AppGallery eller någon annan butik online. Du kan hantera din prenumeration via ditt konto hos leverantören. Stegen för att hantera prenumerationen varierar beroende på leverantören. Här finns till exempel intruktioner för Google Play och Huawei.

När du prenumererar kan du erbjudas ett reducerat pris under en tid. Rabatten kan bara utnyttjas en gång och gäller bara den angivna perioden. Efter den perioden debiteras du den vanliga prenumerationsavgiften för planen du valt.

Om du vill använda Kaspersky-appen med en prenumeration måste du logga in på My Kaspersky i Kaspersky-appen och aktivera prenumerationen.

En prenumeration kan förnyas automatiskt eller manuellt. En automatiskt förnyad prenumeration förnyas automatiskt i slutet av varje prenumerationsperiod tills du säger upp den (så länge tjänsteleverantören har fått förskottsbetalning). En manuellt förnyad prenumeration måste förnyas i slutet av varje prenumerationsperiod.

När en prenumeration går ut kan det finnas en tidsfrist under vilken alla funktioner i appen kan användas. Om du inte förnyar prenumerationen inom tidsfristen kommer Kaspersky-appen att ändras till den begränsade versionen.

Beroende på leverantör kan olika villkor gälla för hur prenumerationen hanteras. Det kan också hända att du inte får någon respitperiod under vilken du kan förnya prenumerationen.

För att avbryta din prenumeration, kontakta den tjänsteleverantör som du köpte Kaspersky-appen av.

Om du beställer en prenumeration på Kaspersky-appen avslutas inte eventuella andra prenumerationer som inkluderar Kaspersky-appen. Se till att du har avbrutit eller inaktiverat automatisk förnyelse av prenumerationer du inte behöver för att undvika onödiga kostnader.

Avbryt en prenumeration för Kaspersky-appen eller byt till manuellt förnyande:

1. Gå till din personliga kontosida på tjänsteleverantörens hemsida.
  2. Kontrollera om det finns några aktiva prenumerationer som inkluderar Kaspersky-appen.
  3. Avbryt eller inaktivera automatisk förnyelse för prenumerationer som du inte behöver.

Testprenumeration. När du köper en prenumeration som förnyas automatiskt kan du få en provperiod under vilken du kan använda alla appfunktioner gratis. Du kan bara få en provperiod.

Om du köper prenumerationen i Google Play Store eller Huawei Store kommer Google Play Store eller Huawei Store att debitera dig automatiskt för den valda prenumerationen när provperioden tar slut.

Om du avbryter prenumerationen under provperioden kan du bara använda appfunktionerna gratis till slutet av provperioden.

Provperioden och automatisk förnyelse av prenumerationen kan vara otillgängliga i Indiens territorium.

Om du har en aktiv prenumeration på Kaspersky VPN kan du använda den i den fristående appen Kaspersky VPN Secure Connection eller Kaspersky-appen. Du måste lägga till en prenumeration på ditt My Kaspersky-konto och logga in på My Kaspersky i appen. Prenumerationen används automatiskt på enheten om enhetsgränsen för prenumerationen inte har nåtts.

I det här avsnittet

Aktivera prenumerationen på Kaspersky-appen

Visa information om prenumerationen och dess giltighetstid

Begränsad gratisversion av Kaspersky-appen

Uppdatera prenumerationen för Kaspersky-appen

Logga in på My Kaspersky med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto

Logga in på My Kaspersky genom att använda QR-koden

Felsöka prenumerationsåterställning